Janneke Wessels Regiokampioen outdoor 2022

  • 8 augustus 2022
Dit jaar werden de regiokampioenschappen verreden in Benthelo.
Janneke Wessels bracht Lizzy Zelma uit in de klasse M1 en behaalde de hoogste score van 66.50%
Daarmee mocht ze het hoogste podium betreden en haalde ze de titel regiokampioen M1 binnen. Hierdoor is ze ook geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen!
Ook Annelies Hofsink-Eckhardt ging van start in deze klasse met Katey WP. Ze reden ook een mooie proef wat goed was voor 65.25% daarmee behaalden ze een 3e prijs en deze combinatie is ook Afgevaardigd naar de Nederlandse kampioenschappen.
Richelle Nijentwilhaar reed met My inspiration naar een mooie 3e prijs in de klasse L2 met een score van 66,333% wat haar ook een ticket voor de Nederlandse kampioenschappen opleverde.
Ook was er nog een mooie 7e prijs voor Arnold Vos en Key to the Future in de klasse 1.00m met een foutloze Ronde en een score van 84.5 punten

De Bosruiters reden ook mee met het verenigingskampioenschap. ze behaalden een 4e prijs en zijn hiermee geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen.
Een 3e prijs was er ook voor Pippa den Toom met coelenhages Macarena in de klasse M1 D/E met 63,250%
Een 4e prijs was er voor Bibi den Toom met coelenhages Mercedes in de klasse L1 D/E met een score van 67,167% en hiermee hebben ze zich geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen
Afgevaardigd naar de Nederlandse kampioenschapen zijn ook
Bjarne Oort met Samorens Mareno in de klasse M1/M2 B/C en
Lisa Swank met Elmo bij het springen in de klasse 110cm D/ED