Algemeen

De manege

De Bosruiters is een gezellige vereniging met ongeveer 160 leden. De vereniging is onderverdeeld in een landelijke rijverening, ponyclub, menvereniging en de westernclub eastern spirit. Naast de wekelijkse lessen worden er tal van andere activiteiten gehouden in en rondom de manege. Jaarlijks worden er ook diverse hippische wedstrijden georganiseerd waaronder de Diamant van Twenterand en de spectaculaire menmarathon.

Elke twee maanden komt ons eigen nieuwsbrief ‘De Bosruiter’ uit, met daarin informatie en nieuwtjes van en over de leden.
Twee keer per jaar wordt er een algemene ledenvergadering gehouden waarin allerlei vereningszaken en eventuele toekomstplannen aan de orde komen. De uitnodiging en het verslag van de vorige algemene ledenvergadering worden in de Bosruiter opgenomen.
Het bestuur vergadert elke maand en de vergaderingen zijn openbaar. dus zit je met vragen, kom dan gerust langs.

Om de contributie laag te kunnen houden, wordt al het werk in- om- en rond de manege en vereniging gedaan door de leden zelf. Om de vereniging draaiende te houden wordt veel werk verricht. Omdat vele handen licht werk maken, kunnen leden verwachten dat er een aantal keren per jaar een beroep op hen wordt gedaan.