Pippa den Toom 2x regiokampioen

  • 9 augustus 2019

In de eerste week van Augustus werden de regiokampioenschappen verreden in Heeten.
donderdagavond maakte Bibi den Toom al een goede start door met Colin d’equisage een finaleplaats te veroveren in de B dressuur paarden.
Vrijdag deed ze er nog een schepje bovenop en reed ze een hele mooie proef wat beoordeeld werd met de 192 en 202.5 punten. Daarmee werd ze reservekampioen en plaatste ze zich voor de Nederlandse kampioenschappen.

Richella nijentwilhaar behaalden in de L1 met Incredible sqbs ook een finaleplaats. Helaas vond incredible de paraplus eng en konden ze niet laten zien wat ze in huis hebben. Maar alsnog een mooie 9e prijs.

Zaterdag was het de beurt aan de pony’s
Pippa den Toom was goed in vorm! Met Sidney was ze ruimschoots de beste en won ze het kampioenschap in de klasse B/C met 203.5 en 220 punten.

Ook met haar pony Heidepeel’s Natalja stond ze op de hoogste trede in de klasse L1 A/B met een verschil van meer dan 5% met de nummer 2 kreeg ze hier ook het lint omgehangen met mooie scores van 201 en 206.5 punten

Pippa mocht ook nog het podium betreden in de klasse B a/b. Met Esperado d’equisage haalden ze 189.5 en 195 punten wat goed was voor een 3e prijs.

Bibi den Toom mocht bij de ponys ook het podium op. Met Zandkamp’s Evita behaalde ze 198 en 190 punten wat goed was voor de 3e prijs in de klasse L2 D/E

Bibi mocht met Coelenhage’s macarene ook nog een mooie 7e prijs ophalen in de klasse B D/E met 191 en 208.5 punten

Bibi en Pippa zien we beiden terug op de Nederlandse kampioenschappen!

Van harte gefeliciteerd dames!