Kringkampioenschappen Indoor 2018

  • 22 januari 2018

Op 6 januari werden de eerste kringkampioenschappen gehouden in Hardenberg.
De zusjes den Toom waren goed in vorm
Ze behaalden beide de titel kringkampioen Vechtdal.
Bibi deed dit in de M1 a/b en Pippa in de klasse B a/b met Raldo d’equisage. Beiden zijn door naar de regiokampioenschappen!
          

Ook het kringkampioenschap voor de klasse L2 werd vandaag gereden en Annelies Eckhardt met Diehard WP Z waren ook in vorm en zijn reservekampioen geworden en mogen ook door naar de regio kampioenschappen.

13 januari was het de beurt aan de springers.
Marina Grondman met Ilascha V&V sprongen in de klasse B foutloos rond en kregen mooie stijlpunten waarmee ze reservekampioen werden van kring vechtdal. Ook met Ishan B ging het goed en pakten ze de 3e prijs en heeft zich met beide paarden weten te plaatsen voor de regiokampioenschappen

Daniëlle Sluijer ging in de klasse L van start met Happyness WA en sprongen ook naar het reservekampioenschap door een snelle tijd neer te zetten in de barage en een startbewijs te pakken voor de regiokampioenschappen.
Met Flinstone starte ze in de klasse M en ook hier wist ze een startbewijs te winnen voor de regiokampioenschappen.

op 20 januari was het de beurt aan de klasse B t/m M2 dressuur paarden van kring vechtdal.

In de B dressuur wist Richella Nijentwilhaar reservekampioen te worden met Leopart. En daarmee hebben ze zich geplaatst voor de regiokampioenschappen. Ook Alysha Petter met Firanda V hebben een startbewijs weten te bemachtigen.

In de klasse M1 reed Jennifer Nijentwilhaar met Gulliver ook naar het reservekampioenschap en Dionne Bouma met Esplendor d’ Equisage mocht zich als 4e opstellen bij de prijsuitreiking. Allebei mogen ze van start op de regiokampioenschappen.